Menu

Kinderpardon?!

Zijn er nu echt geen personen in de regering, die hun ogen uit hun kop schamen bij de schaamteloze vertoning van het kinderpardon?

Je hebt het over 400 kinderen, waarbij al miljoenen is uitgegeven aan eindeloze discussies, debatten en mediaberichten. Moet dit handjevol mensjes nu worden gedeporteerd zonder dat bekend is wat er met hen gebeurt?

Halverwege de vorige eeuw werden ook mensen op een trein gezet, zonder dat ze wisten wat er verder met hen ging gebeuren. De geschiedenis gaat zich zo herhalen. En hier praat je over kinderen, alsof het jong vee is!

Je gaat je schamen om Nederlander te zijn. Regering, kijk eens naar je eigen kinderen of kinderen in je directe omgeving, die hun uiterste best doen om iets te bereiken. Houdt dan in het achterhoofd: ze zullen straks toch worden opgepakt, meegenomen en weggezonden naar onbekende bestemming! Bedenk dan, ik heb mijn taak voltooid, het kan weer op mijn CV!

Geef die kinderen een kans om hun toch al angstige leven hier op te bouwen en geef ze een verblijfsvergunning. Wat zijn 400 kinderen op 17 miljoen mensen, 0,000024%! Waar heb je het over!

Net zoals jullie, Kamerleden, de kans hebben gehad om je toekomst zeker te stellen. Hangend in je zetel op het warme pluche, verzekerd van een inkomen van ruim 10 mille per maand, ook tijdens de 25 weken vakantie per jaar. Hoe kunnen jullie zo met mensen omgaan en zo’n onmenselijke beslissing nemen! Jullie jagen nu kinderen een onzekere toekomst in!

Nu wordt het lot van de kinderen ook nog misbruikt met de verkiezingen in aantocht. Enkele partijen hebben hun politiek inzake de uitzetting van kinderen iets versoepeld. Hoewel dit zeer weinig voorstelt, probeert men hierdoor de burger voor zich te winnen en geen zetels te verliezen. Puur eigen belang!

Burgers wordt wakker en geef deze regering vanwege dit beleid eens een goed pak slaag tijdens de verkiezingen. De VVD gunt liever multinationals jaarlijks miljoenen extra, dan de burger een redelijk bestaan met goede en betaalbare gezondheidszorg en beleg op het brood!

Ik hoop dat de ogen van de burgers worden geopend en dit wanbeleid bij het stemmen tot uiting zal worden gebracht. Dat dit inhumane beleid niet langer zal worden getolereerd en dat we niet langer door list en bedrog geregeerd willen worden. Het middel om deze partijen zeer zwaar af te straffen kunt u doen tijdens de verkiezingen, grijp uw kans!

Tot slot vraag ik mij af, waarom christelijke partijen zich niet tegen de uitzetting verzetten. Je kunt nog zo bijbelvast zijn en ‘Het Woord’ willen verkondigen, maar als je dit niet uitvoert heet dit verloochenen! Stop met die hypocrisie en verwijder dan die ‘C’ uit de partijnaam, dat zou eerlijker zijn!