DAGcoin haalt de toekomst in!

Vorig jaar schreef ik onderstaand artikel. Ondanks twijfels over cryptomunten, heb ik over de aankoop nog geen dag spijt gehad. Het afgelopen jaar zijn er wereldwijd duizenden bedrijven bijgekomen, die de DAGcoin accepteren. Ook het aantal mensen, die in de DAGcoin hebben geïnvesteerd, is exponentieel gegroeid. De stijging van deze coin is gerelateerd aan toetreding van bedrijven. Het afgelopen jaar is de DAGcoin gestegen van 19 cent naar 52 cent, ofwel 274%. Noem een bank, waar dit ook gebeurt!

Bitcoin
Het zal begin 2011 zijn geweest, dat mijn collega Alex op maandagochtend enthousiast mijn kantoor binnenliep met de mededeling: Ik ga 10.000 Bitcoins kopen! Ik vroeg hem hoeveel geld daarmee gemoeid was. Hij gaf aan dat dit rond de 900 euro bedroeg, want de Bitcoin stond op dat moment op negen cent.
Ik droeg wat tegenargumenten aan, onder andere dat dit weer zo’n hype is, waarbij de burger veel geld uit de zak wordt geklopt en dat dit alles tot niets zou leiden. Uiteindelijk ben je dan je 900 euro kwijt. Zonde van je geld! Hij heeft het uiteindelijk niet gedaan.
Maandag 18 december 2017 was voor mijn collega een dag, waarop hij met een gelaten blik terugkeek op die dag in 2011, toen hij het voornemen had Bitcoins te kopen. Op die achttiende december namelijk tikte de Bitcoin de 20.000 dollar per stuk aan. Had hij toendertijd niet naar mij geluisterd en die 10.000 bitcoins gekocht, dan had hij nu $ 200.000.000 (tweehonderdmiljoen dollar) kunnen incasseren. En dat in nog geen acht jaar tijd! We hebben het er nog vaak over gehad en hij was niet eens kwaad op mij!
De laatste twee jaar begeeft de Bitcoin zich zeer hard in een neerwaartse spiraal en is meer een aandeel geworden in plaats van een betaalmunt. Een bijkomend feit is dat de systematiek van de Bitcoin slechts 7 transacties per seconde aankan. Het aantal transacties per seconde bij de DAGcoin is onbeperkt!

Digitale munt
Toch heeft de digitale munt de toekomst. Snelle geldtransacties over de gehele wereld, zonder tussenkomst van banken. Alleen welke coin gaat de strijd winnen en gaat de boventoon voeren?
In deze tijd zijn er zeer veel verschillende coins uitgebracht en in ontwikkeling, die denken de toekomst te hebben. Begrijpelijk, want de meeste coins staan het eerste jaar laag in waarde. De coin met de meeste mogelijkheden, zal in razendtempo in koers gaan stijgen.
De laatste tijd heb ik me in deze materie verdiept. Ik zou wel coins willen aanschaffen, maar deze moesten aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals:

 1. De munt moest een goede, stabiele basis hebben;
 2. De munt moest een officiële betaalmunt zijn en er moest een officiële banklicentie voor zijn afgegeven;
 3. Er moeten grote bedrijven en multinationals aangesloten zijn op de coin;
 4. De munt moet op eenvoudige wijze omgezet kunnen worden in euro’s of dollars;
 5. Zonder tussenkomst van banken en extra kosten moet geld binnen een paar seconden kunnen worden overgemaakt naar ieder adres op de wereld;
 6. Bij de aanschaf moest de koers laag zijn
 7. De munt moest een cryptocurrency zijn met een van tevoren vaststaand aantal coins dat wordt uitgebracht; (Cryptocurrency is bedoeld om als geld te gebruiken om goederen en diensten te kopen en transacties te doen);
 8. De munt moest veel potentie hebben;
 9. Niet alleen de rijke landen, maar ook ontwikkelingslanden moeten gebruik kunnen gaan maken van deze munt. – Naast barre leefomstandigheden en een laag inkomen hebben zij vaak te maken met banken, die het niet zo nauw met de regels nemen. – Dit is de manier om deze mensen ook een beter bestaan te geven.

De DAGcoin
Voor mij sprong er één coin ver boven uit, die aan bovengenoemde acht punten voldeed. Bekijk dit: Dagcoin – Evolution of Money (subtitles in 19 languages!).
DAGcoin heeft de visie, dat deze digitale coin ook echt als betaalmiddel wordt gebruikt, naast Ideal, Visa, etc. Niet zoals de meeste digitale coins, inkopen, verkopen en cashen voor valutageld. Zie hiervoor dit filmpje.
Wat DAGcoin ook aantrekkelijk maakt is de superieure DAG-technologie. DAG staat voor: Directed Acyclic Graph. Dit betekent dat transacties razendsnel worden gecontroleerd via eerder gedane transacties. Deze technologie gaat zonder mining (dit in tegenstelling tot Bitcoins, waar dag en nacht mining farms draaien, dat heel veel tijd en geld kost en ontzettend slecht is voor het milieu). Door de ‘DAG’ technology is dit in een paar seconden geaccepteerd (dagcoin.org).
Dit is erg aantrekkelijk voor particuliere gebruikers en bedrijven (Merchant Finder). In luttele seconden worden digitale munten aan elkaar overgemaakt.

Ecosysteem
De coin dient, waarvoor een digitale coin is bedoeld: als betaalmiddel en iedereen, die toegang heeft tot het internet, kan betere leefomstandigheden creëren. Ook de minder bedeelden kunnen via het onderstaande ecosysteem toch voorzien in levensonderhoud.
Wat mij met name aanspreekt is de categorie: Social Services in verband met healthcare. Iedereen op deze wereld moet toegang hebben tot goede zorg.
Door een groot ecosysteem kan de coin worden gebruikt in de categorieën:

 1. Technologie: Payment Cards, Explorer, Verify Once, DagWallet, SMS Payments, Core Tech, WebWallet;
 2. Financial Services: DagPlus, ATM, Deposits, SwipeX Exchange, Crypto Loans, DagCommunity, Giftcards;
 3. Entertainment: Lottery, Gambling, Games, Betting;
 4. Social Services: Charity, Grant Sponsorships, Health Insurance, Travel Insurance, Life Insurance;
 5. Shopping: DagMarket, Auctions, Digital Downloads, Travel, Job Offers;
 6. Merchant Services: Dagpay, Merchant Finder, Stock Management, POS (POS App, Device, Integration), Email, Ecommerce, Vouchers, Special Offers;

Het merendeel van het ecosysteem zal aan het einde van 2019 klaar zijn. Dit zal het breedste ecosysteem zijn, dat ooit voor cryptocurrency is gebouwd!

Educatie
Wereldwijde educatie is belangrijk. DAGcoin biedt de gelegenheid om via jouw account toegang te krijgen op het educatieplatform (Skillex.com). Skillex is een educatief platform, dat zich richt op de tijdloze vaardigheden, die de wereld laten werken en de beste trainers en docenten gaan dit aan jou leren. Hieraan is een echt certificaat verbonden.
Educatie, stabiliteit en bruikbaarheid van de coin is belangrijk, net zoals het uitbreiden van het ecosysteem. Ondanks dat valuta niet het doel is van deze munt, bestaat er wel de mogelijkheid om via Swipes je DAGcoins om te laten zetten in euro’s of dollars (Swipex).

Technology
Het doel van DAGcoin is om een wereldwijd betaalmiddel te creëren. Hiervoor moet de technologie geschikt worden gemaakt. Op dit moment is de technologie achter de DAGcoin geschikt om meer dan 100.000 transacties per seconde te verrichten, wat vele malen meer is dan alle cryptocurrencies bij elkaar (dagcoin.org).

Wat zijn de voordelen van de DAGcoin?
Er zijn plenty voordelen te noemen om de DAGcoin aan te schaffen. Om er enkele te noemen:

 • betrouwbaarheid;
 • betalingsgemak bij transacties;
 • de snelle waardestijging in korte tijd;
 • de eenvoudige omzetting naar euro’s of dollars;
 • de mogelijkheid voor mensen in derdewereld landen om ook mee te doen;
 • de Dagcoin participeert in de wereldwijde cleanup day en heeft ondermeer een liefdadigheidsfonds;
 • de medewerkers, die je altijd belangeloos bijstaan.

Liefdadigheidsfonds
Eén procent van het pakket dat iemand afneemt wordt gestort in het liefdadigheidsfonds.

Waarom nu aanschaffen?
Ik heb DAGcoins aangeschaft. De koers stond op dat moment in februari op 19 cent. Een week later in maart was de koers 21 cent. Dat lijkt niet veel, maar is toch 10,5% en dat in nog geen veertien dagen! Nu wil ik niet zeggen, dat deze koersstijging continu zo hoog zal zijn, maar op langere termijn zal de koers blijven stijgen.
De koers wordt bepaald door het aantal gebruikers en bedrijven die aansluiten. Dit maakt de coin stabiel en vergroot de bruikbaarheid. Zo kun je nu al met je coins inkopen doen bij diverse bedrijven, die staan vermeld op het Merchant platform (Merchant Finder).
Ik heb het voornemen om meerdere sets te kopen, ook voor mijn kinderen en kleinkinderen. Het is een goede investering voor de toekomst. Van geld meer geld maken, wat op verschillende manieren kan; passief inkomen genereren. En het is niet meer weg te denken als betaalsysteem. Geld op de bank laten staan levert je geen rendement meer op, investeren in cryptocurrency wel!
En er zijn vele redenen aan te voeren om nu over te gaan tot aankoop van de DAGcoin. De ontwikkelaars willen deze munt zo snel mogelijk breed in de markt zetten, dus hoe eerder aangeschaft, hoe lager de koers nog is. Over ruim een week wordt de koers herberekend en zal deze zeker stijgen. Op dit moment is iedere cent stijgen ruim 4% verhoging en dat in één maand!
De groei van de DAGcoin gaat in razend tempo. Het afgelopen jaar is deze het zevenvoudige waard geworden (DAGcoin’s Breakthrough Year of 2018).
Overigens, voornoemde collega Alex is ook overgegaan in het investeren in DAGcoins.

Extra bonus
Zoals ik reeds meldde, willen de ontwikkelaars deze munt zo snel mogelijk in de markt hebben. Zij hebben daarom bonussen aan de munt verbonden. Als u nieuwe investeerders in deze munt aanbrengt, ontvangt u momenteel 10% bonus aan coins.
Het is een goede investering. Veel mensen starten met de aanschaf van een beperkt aantal DAGcoins, bijvoorbeeld voor 100 euro. Er is echter gebleken, dat men na korte tijd de smaak te pakken heeft en er munten bij koopt. Zeker als er een bonus op dat moment wordt toegekend.

Tot Slot
Er zijn veel artikelen geschreven en congressen gehouden over de DAGcoin. De mensen achter de munt zijn altijd bereid u met raad en daad bij te staan. Wilt u met een groepje investeerders meer weten, dan komt men, bij minimaal 5 potentiële klanten, op locatie uitleg geven. Ook wordt u bijgestaan met de opzet van uw account en wallet.

Wilt u dit artikel downloaden, click dan hier.

Bent u ook geïnteresseerd in DAGcoins en wilt u meer informatie of dat er contact met u wordt opgenomen, stuur dan een Email met uw naam, emailadres, eventueel telefoonnummer en uw wensen naar: dagcoin@dirkse.eu en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

Meer Informatie
Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in en ik zorg dat dit op de juiste bestemming komt.